Partnere

PageLook bruker STRIPE, og bruker deres løsning for betaling i nettbutikker.

Stripe er blant verdens største løsning for betaling over nett. En konto kan settes opp enkelt på 10 minutter og det er ingen oppstart eller faste månedsgebyrer. Som kunde av Stripe betaler du kun per ordre.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg i gang.

PageLook er partner med NettPilot som utvikler integrasjoner mot Posten/Bring samt ulike integrasjoner mot regnskapsystemer som Tripletex og eAccounting.

Via partnerskap finner vi gode løsninger for integrasjoner mot eksterne partnere for frakt og regnskap som jobber sømløst sammen og gjør hverdagen for kundene vesentlig enklere.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg i gang.

PageLook er offisiell partner med DIBS, og bruker DIBS for betaling i nettbutikker.

DIBS gjør det enkelt å ta betalt på nettet. Uansett hvilken type virksomhet du har, om du er liten eller stor – gjør som 15 000 andre allerede har gjort. La DIBS hjelpe deg med å ta betalt på nettet, via pc, nettbrett, mobil eller din kundetjeneste.

DIBS tilbyr mange ulike populære betalingsmåter som kortbetaling, fakturabetaling og direktebetaling via nettbank, i tillegg til en rekke internasjonale betalingsmåter og valutaer. Med DIBS er det enkelt og fleksibelt å komme i gang og du har mulighet til å vokse til nye markeder.

DIBS er Nordens ledende betalingsleverandør på nettet og har kunder representert i over 20 land.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg i gang.

PageLook integrerer PayPal med nettbutikken din/ders dersom du/dere ønsker det.

Med PayPal kan du begynne å ta imot betalinger med en gang. Du kan ta imot betalinger fra kort eller PayPal-saldoer.  PayPal kan legges til som en ekstra betalingsmetode.

Nå ut til flere kunder – millioner av nettkjøpere foretrekker å betale med PayPal fordi det er enkelt og sikkert.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg i gang.

PageLook benytter WordPress plattform for nettsider og blogger.

WordPress er et toppmoderne publiseringsverktøy med fokus på utseende, nettstandarder og brukervennlighet. Det er et perfekt verktøy for såvel privatpersoner som selskaper.  WordPress brukes for å administrere webinnhold som oppdateres ofte, spesielt blogger.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg i gang.

PageLook benytter Magento plattform for nettbutikker.

Magento er verdens største nettbutikkplattform, og det er estimert at 25% av verdens nettbutikker kjører på denne plattformen.  I tillegg er den en av de raskest voksende e-handelsløsningsplattformene i verden.  Magento er modulbasert, hvilket betyr at løsningen er fleksibel og enkelt kan utvides med ny funksjonalitet i fremtiden.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg i gang.